Bokning - Boka en tid åt kund

1. Logga in i tjänsten.

2. Om ni inte kan se dagens bokningsschema går ni till fliken Min klubb.

3. Därefter går ni till fliken Tidsbokning.

4. För att boka in en tid klickar ni på tiden i schemat ni önskar att boka från.

5. Sök på kunds e-postadress/medlemsnummer/telefonnummer och välj genom sökresultatet. Denna sökningen måste vara minst 3 tecken.

6. Fyll i vilken typ av bokning det är, om tiden är betald/fakturerad och om kunden ska få en bekräftelse via e-post. Bekräfta genom att klicka på Boka.

7. Tiden är nu bokad och går att se och ändra från bokningsschemat.

0 Kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.