Flytta bokning - Flytta en bokning till en annan tid

1. Logga in i tjänsten.

2. Klicka på tiden som ska flyttas i bokningsschemat.

3. Om man önskar går det att lägga en kommentar här till flytten i kommentarsfältet. Klicka därefter på Flytta.

4. För att flytta tiden klickar ni helt enkelt på den tid ni vill flytta till. Om ni vill avbryta flytt av bokning klickar ni på X i det blå fältet under menyn.

5. När ni klickat på tiden ni vill flytta till får ni möjligheten att skicka ett meddelande till användaren. Om ni ej vill skicka ett meddelande bockar ni ur Skicka e-postmeddelande till kund. Klicka sedan på Flytta

Navigering

a. Klicka på datumet längst upp i mitten av bokningsschemat för att få fram en kalender att navigera genom.

b. Klicka på < pilarna > bredvid datumet för att gå till nästa eller föregående dag.

c. Håll ner ctrl och tryck på vänster/höger tangent för att gå till nästa eller föregående dag.

0 Kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.