Lägg till kund - Lägg in en ny kund i systemet

1. Logga in i tjänsten.

2. För att lägga in en ny kund i systemet går ni till fliken Kunder. Från denna vy har ni även tillgång till att söka på befintliga kunder administrera.Screen_Shot_2016-10-06_at_09.07.28_copy_copy.jpg

3. Klicka på Lägg till.

4. I denna vy samlas samtlig information om kunden så som namn, personnummer, faktureringsadress, mail och telefonnummer för sms-meddelanden bland annat.

5. När du bockar i Lägg till kunden som medlem kommer angivna medlemstyper att finnas tillgängliga som val.

6. När kundinformation, medlemskap och grupp fyllts i klickar ni på Spara för att bekräfta informationen.

0 Kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.