Översikt Min sida

1. Klicka på ikonen/bilden längst upp i högra hörnet så öppnas rullgardinen upp;
  2. Här finns en rad olika alternativ att välja på

3. Klickar du på Hem kommer en översiktsbild upp med dina bokningar, ansökningar, favoritanläggningar m.m

4. Under Min profil har du möjlighet att redigera den information som finns om dig, ladda upp bilder m.m

5. För att få en betalningshistorik klickar du på Mina betalningar

6. Under Kontoinställningar finns en rad olika funktioner. Här kan du välja att registrera dig på vårt nyhetsbrev, byta lösenord, aktivera enkel betalning, få veta vad för information vi har om dig osv.

0 Kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.